Ik ben Marius Woldringh, geboren in Bogota (Colombia) en werk sinds 1991 als kok.
Na mijn middelbare school heb ik een koksopleiding gedaan en heb ik mijn SVH diploma's behaald. Hierna heb ik in vele restaurants gewerkt, o.a. Chef de Parti bij restaurant het Zuiderhuys in Naarden, Sous Chef restaurant het Raadhuys in Eemnes, Chef de Parti bij restaurant Herengracht in Amsterdam, freelance Chef de Parti / Sous Chef bij Canard Sauvage in Vinkeveen,
Sous chef bij restaurant Zin in Loosdrecht.
Tussendoor ben ik 4 jaar werkzaam geweest in het buitenland om ervaring op te doen. Ik heb 2 jaar als Chef de Parti bij het 5* Hotel Schweizerhof in Bern (Zwitserland) gewerkt en als Sous Chef bij Hilton Hotel Curaçao. In 2008 ben ik toch een andere weg in geslagen en ben ik freelance kok geworden. Het leuke hieraan vind ik dat je steeds een nieuwe uitdaging hebt.
Geen dag is hetzelfde!